Rotterdamse rockband begint eigen boekingskantoor

Rotterdammers Jasper en Mike timmeren aan de weg met hun rockband The Legendary Orchestra of Love. Sinds kort is daar echter ook een boekingskantoor bijgekomen en vrijdag 26 oktober vieren ze de oprichting hiervan. Wij zochten de mannen op in hun repetitieruimte in de Coolhaven om even mee te rocken en te kijken hoe je het leven als muzikant combineert met dat van een boekingskantoor.

“We deden zo’n 100 boekingen per jaar, waarvan 50 voor onszelf en de rest voor anderen. Omdat je bijvoorbeeld niet kan”, zo begint Jasper van Vugt van Bodacious Bookings. “Toen dachten we, waarom doen we dat gewoon niet vaker maar dan met meerdere bands in ons ‘roster’ zodat we avonden kunnen opvullen”, voegt collega Mike toe.

En zo gezegd, zo gedaan. Ze hebben nu een handvol bekenden uit de Rotterdamse muziekscene in hun portefeuille en hebben daarnaast nog genoeg anderen in hun netwerk: “Vanwege dat jarenlang spelen en oefenen ken je zoveel muzikanten en sta je met zoveel mensen in contact”, zegt Jasper, terwijl Mike toevoegt: “Voor organisatoren wordt je dan ook interessanter, omdat we nu direct een avondvullend programma kunnen aanbieden”.

Om de oprichting van hun boekingskantoor te vieren is er op vrijdag 26 oktober een klein feestje in Eurotrash United: ,,We willen elkaar vooral versterken en op die manier elkaar in de industrie helpen”, zo eindigt Jasper: “Want het is onmogelijk om hier echt van te kunnen leven, maar het zou hartstikke tof zijn als het ooit zo kan zijn…maar tot die tijd rijd ik lekker een Mitsubishi in plaats van een Ferrari”.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter