Rotterdamse talent treedt op tijdens OPEN Update Live Sessions

Vijf Rotterdamse artiesten die hebben meegedaan aan ‘Rotterdam, laat je horen!’, traden live op tijdens OPEN Update Live Sessions in het Luxor Theater. Geniet nog één keer van de songfestivalgekte in Rotterdam. 

Megan, Jennie, Eric en Marlon (Open Studio Islemunda) stuurden een nummer in dat gebaseerd is op de Eurovisie Songfestival inzending 2020 ‘Grow’ van Jeangu Macrooy. Met een stukje rap voegde Jennie hier iets eigens aan toe. 

Kaapverdiaans en Rotterdams trots, Melissa Fortes, deed live een prachtige combinatie van de Eurovisie Songfestival inzending 2013 ‘Birds’ van Anouk en haar eigen nummer ‘Amor Livre’. 

Met de Portugese Eurovisie Songfestival inzending van 2017 ‘Amar Pelos Dois’ van Salvador Sobral wist het land wederom te winnen. Het nummer werd populair in heel Europa. Sandy Struijs vertaalde het nummer en laat deze horen.

Shawntell zong haar eigen nummer ‘In my head’ en werd begeleidt op gitaar door Oscar van der Welden. Ook Saskia Lie Atjam en Sébastièn Choy traden live op met hun eigen nummer ‘It will be allright’. 

Luister alle nummers nu terug!