Rotterdamse zangeres Davina Michelle verbreekt wederom records

De Rotterdamse zangeres Davina Michelle staat inmiddels alweer elf weken op de eerste plaats in de Top 40 met haar grote hit Duurt te lang. Hiermee verbreekt zij wederom een record en passeert zij hiermee sterren als, Celine Dion. Nooit eerder stond een Nederlandse zangeres zo lang bovenaan de hitlijst.
Je kent Davina misschien van haar deelname aan Idols of haar meest recente deelname aan het tv-programma Beste Zangers. Daar zingt de veelzijdige zangeres een cover van Glen Farias. Boven haar eigen verwachting zorgt juist deze cover ervoor dat zij deze grote successen behaalt. De zangeres is dit jaar ook als hoogste nieuwe Nederlandse binnenkomer in de Top 2000 op positie 477. Ze is daarvoor onderscheiden met de NPO Radio 2 Top 2000 Award.

Nu de Rotterdamse elf weken bovenaan staat in de Top 40 heeft zij al menig records op haar naam. Zo is zij de megahit van Celine Dion My heart will go on, voorbij gegaan. Als dit zo aanhoudt zal zij volgende week ook Marco Borsato passeren, met zijn nummer Dromen zijn bedrog. Hiermee stond Marco Borsato twaalf weken op nummer 1 in de Top 40.

De grote hit van Davina Michelle wordt natuurlijk overal gedraaid. Wat vind jij van het nummer? Een top nummer? Of duurt het allemaal te lang? Laat het ons weten via onze poll op Facebook!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter