RU OPEN-finalist Cheflano wil liefde verspreiden met zijn muziek

cheflano ru open

De finalisten van de RU OPEN Talent Contest 2021 zijn bekend! En, om erachter te komen wie deze Rotterdamse talenten zijn, belt presentatrice Nelly dos Reis ze op. Ze vertellen wie ze zijn, wat ze doen, wat hun aspiraties zijn én natuurlijk wat we kunnen verwachten tijdens de finale op donderdag 10 juni in Theater Zuidplein. Maak je kennis met muzikale creatieveling Cheflano!

Cheflano ontdekt een jaar geleden per toeval zijn liefde voor muziek; in een video op Instagram werd hij betrapt op zingen. Hij werd uitgenodigd naar de studio en raakte muziek aan het maken van muziek. Naarmate hij er meer mee doet, vindt hij ook steeds meer zijn missie; liefde verspreiden door middel van muziek. Naast zijn eigen muziek, maakt Cheflano ook creatieve covers, waarbij hij nieuwe beats en verses toevoegt aan bestaande nummers.

Tijdens zijn ‘love story specials’ mag iedereen zijn/haar liefdesverhaal aan hem vertellen en maakt hij er een nummer van. Cheflano hoopt dat anderen zich in zijn muziek herkennen, maar ook dat ze alles kunnen loslaten en gewoon lekker kunnen dansen.