Saskia Warnaar’s Fröbel is weer open, maar wel met één vestiging minder

De zaken bij de Saskia Warnaar’s lunchroom Fröbel , waar mensen met een beperking werken, gingen voorafgaand aan de coronacrisis erg goed. Maar het virus gooide roet in het eten. Nu is de horecaonderneming weer open, al heeft die wel de vestiging in Ahoy moet sluiten. Daar worden de komende tijd namelijk geen evenementen gehouden.
Het personeel van die vestiging werkt nu bij één van de andere vestigingen. De werknemers zijn blij dat ze weer aan de slag kunnen. “Gezellig met collega’s. We kunnen elkaar eindelijk weer zien. Alles komt goed”, zegt Kirsten.

Zo denkt eigenaresse Saskia er ook over. Ze begon de lunchroom in 2017 en werd een jaar later benoemt tot Aanstormend Talent bij de ‘Rotterdamse Zakenvrouw van het jaar 2018’-verkiezing.

De eigenaresse kijkt positief naar de toekomst, ook al lijkt die niet altijd even rooskleurig: “Het zou mij niks verbazen als we eerst nog een iets zwaardere periode in moeten voordat de zon weer gaat schijnen, maar daar gaan we gewoon dwars doorheen.” De lunchroom is een crowdfundingsactie gestart om het bedrijf door de moeilijke tijd te helpen.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat