Dreams Money Can’t Buy

In de serie ‘Dreams Money Can’t Buy’ neemt de opkomende styliste Kimberley Wenas ons mee naar drie stylingsessies met prominente Rotterdammers. Ze heeft inspirerende gesprekken met ze en geeft de bekende Rotterdammers tegelijkertijd een gezonde dosis modetips mee.

Kimberley Wenas (1992) is een modestyliste uit Rotterdam. Eerder stylede ze al verschillende Nederlandse topartiesten, influencers en televisiepersoonlijkheden zoals Kim Feenstra, Veronica van Hoogdalem en Jayh Jawson.

Aflevering 3 – Sammie Sedano
In de derde aflevering gaat Kimberley samen met Sammie Sedano op stap om inspiratie op te doen. Sammie Sedano is een artiest en creatief ondernemer uit Rotterdam die zich op verschillende manier inzet voor de stad. Als artiest weet hij dat het belangrijk is dat je look moet aansluiten op het verhaal dat je met de muziek vertelt.


Aflevering 2 – Christina Curry
In de tweede aflevering stylet Kimberley, Christina Curry. Zij staat bekend om haar uitgesproken kledingstijl. Ondanks alle aandacht die ze krijgt weet ze altijd haar eigen smaak te behouden en is zij een voorbeeld voor veel jongeren die opzoek zijn naar hun eigen identiteit. Ook Kimberley haalt inspiratie uit Christina, niet alleen door haar unieke kledingsmaak als maar ook als vriendin!

Aflevering 1 – Everon Jackson Hooi
In de eerste aflevering gaat Kimberley op stap met acteur Everon Jackson Hooi. Vroeger zag Kimberley de acteur elke dag op televisie, daar Everon al jaren een prominente rol in de serie GTST speelt. Nu mag ze de acteur stylen. Omdat Everon druk in de weer is met zijn eigen kledinglijn, komen de tips van styliste Kimberley goed van pas.