Shagga Ranx & Takkie zetten Eendrachtsplein op zijn kop

Gisteravond was het Eendracht Festival, een festival rondom het Eendrachtsplein waar up and coming artiesten de mogelijkheid krijgen om op verschillende podia te shinen. Wij volgde tijdens dit festival het duo Shagga Ranx & Takkie, dat samen met hun DJ het Eendrachtsplein volledig op zijn kop zetten.

Voorafgaand aan hun optredens zijn de heren nog de rust zelve, maar zodra ze het podium opkomen gaat de knop om: “Dan ben ik ineens heel anders en gaat alles ‘turnt up”, aldus Shagga Ranx die deze avond samen met Takkie en DJ Yung Dee een feestje bouwt op het Eendracht Festival dat voor hun een ideaal podium vormt: “Het is onze eigen stad, en het is altijd gezellig met mensen die je kent en lekker laagdrempelig”, aldus rapper Takkie.

Voor de heren is het ook een mogelijkheid om te laten zien wat ze in hun mars hebben, iets wat ze al volgens Takkie het nodige heeft opgeleverd: “We hebben al op verschillende grotere festivals opgetreden, dus stap voor stap komen we verder en ik zelf hoop ooit een podium als Lowlands te kunnen halen.” Zijn DJ, Yung Dee, voegt eraan toe dat vooral plezier het sleutelwoord is: “We maken gewoon altijd heel veel plezier op het podium. Vooral in een tijd als deze is dat hard nodig.”

Organisator Immanuel Spoor ziet het tevreden toe hoe de mannen een feestje bouwen: “Dit is een goed voorbeeld van welke functie dit festival heeft. Ze zijn begonnen in het Rotterdamse en maken nu al wat stappen daarbuiten. Dat dit daaraan bij kan dragen vind ik alleen maar tof.”

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat