Soulfood bij het evenement Smells Good in the Hood in de True food kantine

Chef-kok Nathan“Big Nate” Meyer miste lekker soulfood in Rotterdam. Daarom begon hij zijn eigen evenement Smells Good in the Hood. Naast eten is er spoken word en muziek.
Voor de van Antiliaans-Surinaamse afkomst, Nathan Meyer is soulfood nostalgie: “Vroeger hadden we bij oma thuis dit soort dagen. Zondag, je chillt, oma kookt, mama kookt, oma kookt. Het is krachtvoer. Met soulfood ben ik opgegroeid. Ik mis het gewoon. Je kunt het nergens halen.” Op het menu staan verschillende gerechten zoals Louisiana Crawfish, Slow Roast Brisked en Jerk Turkey. Op deze kalkoen zit spek in chocolade. “Klinkt vies, maar het is heel lekker!”

Nathan werkt op dit moment in verschillende restaurants,maar zijn droom is om ooit een eigen restaurant te hebben: “Er zijn zeker wel wat plannen op de achtergrond met verschillende locaties. Zo lang er niks vast staat praat ik daar niet over.” Tot die tijd wil hij Smells Good in the Hood elke laatste zondag van de maand organiseren.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat