Speciale zomerprogrammering OPEN Rotterdam TV elke maandag

De zomer is al een aantal weken van start. De komende zomerweken is er elke maandag een speciale zomerprogrammering op OPEN Rotterdam TV. We zenden de mooiste programma’s van het afgelopen jaar uit. En deze week starten we met de serie Met Alle Liefde.

Met Alle Liefde
Een jonge mantelzorger is iemand die voor een familielid zorgt. Er kan in de familie of het gezin sprake zijn van een ziekte, lichamelijke/verstandelijke beperking, een psychische stoornis of een familielid met een verslaving. In de serie ‘Met alle liefde’ krijgen we een inkijk in het leven van jonge mantelzorgers. Wij maken kennis met de taken van de jonge mantelzorger en de zorgvrager. Tijdens deze serie zullen verschillende vormen van jonge mantelzorg naar voren komen.

In de deze aflevering gaan we langs bij Mia Nasibdar en haar gezin, bestaande uit haar moeder, twee broertjes en een zusje. Moeder Nasrien is de grootste zorgvrager. Door haar fibromyalgie en reuma kan ze moeilijk bewegen en door de wekelijkse behandelingen in het ziekenhuis ligt ze vaak te rusten op de bank.

Bekijk hier alle afleveringen van Met Alle Liefde. Volgende week een nieuw programma!