Sportscholen zijn weer open! Wij gingen langs bij drie sportscholen

De sportscholen zijn maanden dicht geweest. De sportschool eigenaren zijn blij dat ze de deuren weer hebben kunnen openen. Wij gingen langs bij drie sportscholen in Kralingen, Blijdorp en de Agniesebuurt.
Voor sportschool eigenaren was het een grote schok dat van de een op het andere moment de deuren van hen sportscholen dicht moesten. Voor de eigenaren van Lady’s Gym in Kralingen, The Old School in de Agniesebuurt en Spyder Gym in Blijdorp zijn blij dat ze hun klanten weer kunnen zien. Het is voor hen is het financieel zwaar geweest. Wilson Thompson van Spyder Gym wilde geen contributie vragen aan zijn leden, omdat hij hun geen dienst kon bieden. Hij heeft ondertussen dus een financiële achterstand van zes maanden. Hij blijft toch positief en denkt dat hij er wel uit gaat komen: ”Ik heb een topsportmentaliteit.”

In de Lady’s Gym kunnen minder dames terecht, want veel apparaten zijn door de corona maatregelen niet bruikbaar. Gelukkig is het een grote sportschool dus is er nog genoeg plek over. Bij The Old School worden contactsporten beoefend en zij hebben nog het minst last van de corona maatregelen. Ze hoeven geen afstand te houden en kunnen hun sporten gewoon beoefen.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat