Stadsfestival maakt van stadscentrum een bijzonder uitstapje

Negen locaties in Rotterdam centrum zijn voor de 3e editie Stadsfestival omgetoverd naar hotspots waar het winkelend publiek bijzondere activiteiten kan bijwonen. De route loopt van Rotterdam centraal tot en met de Markthal.

De winkels hebben tijdens het festival verschillende acties en aanbiedingen. Op verschillende punten staan er kunstenaars klaar van Rotterdamlivepaint om live te tekenen onder toeziend oog van het winkelend publiek. In de Markthal geven verschillende chefs en ondernemers workshops over diverse culinaire onderwerpen. Naast de Markthal is het grasveld omgetoverd tot een Aziatische food paradijs. Wie niet bang is voor pepers kon meedoen aan een peper-proeverij. Om af te koelen was er verse kokos beschikbaar. In de Kookgoot vinden verschillende fijnproeverijen plaats waar bezoekers zich op kunnen geven om gratis en voor niks 3-gangen menu’s van topchefs te proberen.

Het Stadsfestival is een initiatief van meerdere Rotterdamse organisaties om het stadscentrum levendiger te maken en om het publiek een bijzondere ervaring te geven. Het festival staat tot 28 mei en toegang is gratis.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat