Stel live vragen over corona, de maatregelen en scenario’s aan Rotterdamse ziekenhuisartsen

Stel live vragen over corona, de maatregelen en scenario’s aan Rotterdam ziekenhuisartsen

Coronamoe? Houd vol! De helden in onze stad blijven voor ons vechten op de verpleeg- en IC-afdeling in de ziekenhuizen. Dinsdag 30 maart schuiven vanaf 14.30 uur twee artsen van de corona-afdeling van het Erasmus MC aan tafel bij verslaggever Farzana om jullie vragen te beantwoorden.

Heb jij het gevoel dat de coronacrisis te lang duurt, dat er te weinig versoepelingen plaatsvinden of ben je eigenlijk een beetje kwijt waarom we dit zo lang moeten volhouden? Wees gerust, dat hebben meerderen. Meer dan de helft van Nederland hoopte op versoepelingen, blijkt uit een onderzoek van Hart van Nederland. Toch willen we Rotterdammers herinneren waarom we moeten blijven volhouden!

Daarom gaat OPEN Rotterdam live in gesprek met Hoofd Interne Geneeskunde Robin Peeters en Medewerker COVID kliniek Shakia Babri. En ook jij kan live je vragen stellen! Dus wil jij weten wat de stand van zaken is met betrekking tot het aantal corona besmettingen, begrijp je de term ‘code zwart’ niet of wil je iets heel anders vragen: kijk en praat dan live mee op Facebook, dinsdag 30 maart om 14:30 uur.

Bekijk hier de vragen aan de artsen terug: