Steun voor Stephan in Bloemhof na ravage storm Eunice: sportschool in achtertuin verwoest

Stephan Wilsoe, ook wel bekend als Stephan Sportief, is een houdingspecialist en fanatieke sporter. In coronatijd hielp hij veel sporters en fitnessjunkies de lockdown door met een eigen opgezette gym in zijn achtertuin in Bloemhof. Door storm Eunice werd deze echter met de grond gelijk gemaakt en dus startte de Rotterdammer een crowdfunding. Inmiddels is er al bijna 1500 euro opgehaald.

De coronamaatregelen en de daaropvolgende sluiting van sportscholen zorgde ervoor dat menig fitness bezoeker zijn of haar sportbehoefte niet meer kon uitoefenen. Om Rotterdammers toch fysiek en mentaal te ondersteunen in een periode van hectiek, konden sporters bij Stephan in zijn tuin terecht. In zijn eigen ‘The Yard Gym’ werd in een grote partytent onder meer oefeningen gedaan als squaten en deadliften. 

De achtertuin fitness was erg populair, tot storm Eunice vorige week een grote ravage aanrichtte. Om de gym te kunnen behouden startte Stephan daarom een crowdfunding. hij haalde in nog geen 24 uur zijn streefbedrag van 1000 euro op. Inmiddels staat de teller op bijna 1500 euro en is het streefbedrag verhoogd naar 2000 euro. Het laat Stephan verder dromen over de mogelijkheden. “Ik wil mijn onderneming in ieder geval voort kunnen blijven zetten. Een droom zou een ruimte zijn waar ik langere tijd kan blijven en een serieuze upgrade voor mijn bedrijf kan realiseren. Misschien ooit zelfs een franchise.”