Stichting BForYou viert 15-jarig bestaan met benefietavond in Kantine Walhalla

Stichting BForYou houdt ter ere van haar 15-jarig bestaan een benefietavond in Kantine Walhalla. Er wordt geld ingezameld om meer kinderen in Rotterdam en omstreken te kunnen steunen door middel van een mentor. De avond wordt gepresenteerd door John Buijsman en Jussara, zij is een mentee.

“Als mentee voel ik me als dochter van mijn mentor. Het is een soort tweede moeder voor me waar ik veel dingen mee kan doen en kan praten”, beschrijft Jussara haar relatie met haar mentor. Dat praten met zo’n mentor vond ze in het begin wel eng. “Ik moest haar wel eerst goed leren kennen. Zodat ik kon bepalen of ik haar kon vertrouwen. Dus ik was bang om dingen over mezelf te vertellen, maar uiteindelijk heb ik het toch gedaan en nu kan ik alles vertellen wat ik wil.”

Tijdens de benefietavond traden meerdere artiesten op. Een kleine greep: Ruth Jacott, YMP, Tasha’s World, La Familia, Tim Hartog, Andre Heuvelmans, Jared en Dina Medina. Jussara kondigde de artiesten aan samen met John Buijsman. Naast Jussara waren er ook andere mentee’s en mentoren. Zo ook mentor Bernice: “Als mentor ga ik iedere week met mijn mentee op stap. Dat kan van alles zijn. Je kan je werk laten zien, naar je eigen school gaan. Gewoon om haar netwerk te vergroten en ook te laten zien wat je doet. Je laat haar een goed voorbeeld van jezelf zien in de hoop dat je haar kan inspireren”, sluit ze af.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat