Straattheater festival Rotterdam is dit jaar een pop up act op verschillende locaties

Straattheater Festival Rotterdam kan niet zo groots uitpakken zoals ze dat normaal doen. Ze treden daarom op met de pop-up act Webbing Dress op verschillende locaties. Zo ook in een tuin in Katendrecht.

De organisatie van het Straattheater Festival Rotterdam wilde de stad toch nog verblijden met kunst en cultuur en dat doen ze met de korte voorstelling Webbing Dress. Deze voorstelling gaat over verbinding. De spelers zijn dan ook letterlijk aan elkaar verbonden. De verbondenheid zit ook in de muziek, want één van de muzikanten zit in een studio en zijn optreden wordt live gestreamd tijdens de voorstelling. Webbing Dress was te zien bij het Verhalenhuis Belvedère, Koninginnenhoofd bij Hotel New York, Dolf Henkesplein bij Fenix/Kantine Walhalla, Deliplein en de Tolhuislaan.

Eén van de bewoners van het huizenblok aan de Tolhuislaan is de winnaar van de winactie van Straattheater Festival Rotterdam. In het huizenblok zit een gemeenschappelijke tuin en de buurt kan hier genieten van de voorstelling. De winnares was er zelf niet bij in verband met vakantie, maar de andere bewoners vonden het een mooi optreden.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat