Studenten organiseren talentenmiddag voor kinderen

Op woensdag 5 juli organiseerde een groep studenten van de Hogeschool Rotterdam een evenement voor kinderen op het terrein van handbalvereniging RHV Snelwiek, aan de Oldegaarde.

In opdracht van Bureau Frontlijn, bezorgden de tweedejaars studenten van de opleiding Communicatie, een eindfeest voor kids (8-12) uit Rotterdam West en Zuid. In een traject van 20 weken hebben talentcoaches van Frontlijn een grote groep kinderen begeleid met het ontwikkelen van hun talenten, zoals bewegen, sporten of rekenen. 

 
Na zo’n intensief traject verdienden de kinderen natuurlijk wel een feestje. Tijdens de middag konden de kinderen hun talenten, omgezet in verschillende sport- en spel activiteiten, tonen aan ouders en leeftijdsgenoten. De vijf studenten moesten, voor het vak ‘Eventmanagement’, een opdracht van een Rotterdamse organisatie aannemen en uitvoeren. Dit werd uiteindelijk een opdracht vanuit Bureau Frontlijn.

Bureau Frontlijn is een projectbureau in de periferie van de gemeente Rotterdam en is bekend om haar grensverleggende visie. In opdracht van het college van B&W ontwikkelt Bureau Frontlijn projecten en methodieken vanuit de uitvoering. De projecten en methodieken bevatten sleutelfactoren voor innovatie en groei in de Rotterdamse achterstandswijken. Daarbij staan de ervaringen van de Rotterdamse bewoner centraal.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat