Studentenvereniging SSR viert 100 jarig bestaan

Studentenvereniging SSR pakt groots uit voor hun honderdjarig jubileum. Naast gala’s en een actie voor het goede doel is er een groot festival. Grote namen zoals DJ Benny Rodrigues en DJ Mia More staan op het podium.
Loes Rojer is sinds 2014 lid en werkt in dit monumentale pand aan de Mauritsweg als vicevoorzitter van de vereniging. Zij gaat over de interne en externe communicatie, eerstejaars studenten, disputen en de introductieweek. “Ik zou de vereniging willen omschrijven als een traditionele vereniging. Je vindt hier heel veel verschillende mensen. De vereniging heeft een heel warm karakter.” Veel oud-leden dragen de vereniging ook een warm hart toe. Zo ook voormalig Secretaris Chantal Zeegers: “Je leert netwerken in een vereniging. Waar ik het meeste van heb geleerd is dat toen we financieel heel krap zaten en we een verbouwing moesten realiseren. Dan zie je wel dat je serieuze plannen moet maken. Dan is het toch een kleine mini maatschappij”.

Loes Rojer heeft ontzettend veel geleerd van de studentenvereniging: “Als je iets moet organiseren dan kom je jezelf best wel tegen. Er zijn bepaalde dingen die je niet leert uit de studieboeken”.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter