Succesvolle kerstactie krijgt vervolg: lever je jas weer in voor een ander!

LET OP! JASSEN KUNNEN ALLEEN NOG WORDEN INGELEVERD BIJ OPEN ROTTERDAM OP HET EENDRACHTSPLEIN 3 TOT EN MET VRIJDAG 13 DECEMBER. 

 

Het wordt nu echt kouder buiten… Tijd voor een nieuwe warme winterjas! Dit is niet voor iedere Rotterdammer een vanzelfsprekendheid. Daarom zamelt OPEN Rotterdam dit jaar voor het tweede jaar op rij winterjassen in!

OPEN Rotterdam is vorig jaar met groot succes de Winterjassen-actie gestart. Er werden meer dan 1500 jassen ingezameld en zijn er honderden mensen geholpen aan een warme winterjas. Het wordt een jaarlijkse kerstactie van OPEN Rotterdam samen met stichting BlijeGift, Gaarkeuken Rotterdam en De Vrienden van…

Lever een winterjas(je) in en maak iemand anders blij. Verspreid over Rotterdam zijn er verschillende inleverpunten. Op 18 december worden de jassen tijdens een kerstmarkt in de Bethelkerk uitgedeeld onder mensen die moeten rondkomen van een minimum inkomen.

Op 18 december maken wij Rotterdammers tijdens een speciale kerstmarkt niet alleen blij met een warme winterjas, maar ook met een lekker soepje en warme chocolademelk. Ook is er een stylist, muziek en een tombola. De jassen die overblijven worden gedoneerd aan Leger des Heils, Victory Outreach en Kledingbank Rotterdam.

Samen houden wij alle Rotterdammers warm! Doe mee!

Spelregels:
– We zijn op zoek naar jassen voor het hele gezin, dus alle maten zijn welkom.
– Jassen, mutsen, handschoenen, sjaals, warme truien, vesten en sokken zijn welkom. We zijn niet op zoek naar andere kledingstukken.
– Zorg dat de jassen en kledingstukken heel en schoon zijn.
– Wel een mooie jas, maar lukt het je niet om naar een ophaalpunt te komen? Laat het ons weten, en we vinden een oplossing.

Ook (Rotterdamse) organisaties kunnen zich aansluiten bij de actie. Meld je aan en werk met ons samen om weer honderden Rotterdammers blij te maken. Hoe meer jassen, hoe meer vreugd. Wil jij je aanmelden? Stuur dan een e-mail naar: [email protected]

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat