The Cosmic Carnival keert weer terug naar Oude Haven Zomerfestival

Het Oude Haven Zomerfestival keert terug voor de 5de editie. 20 augustus was het stadsdriehoek gevuld met gezellige mensen, muziek en kinderactiviteiten. The Cosmic Carnival was na 5 jaar weer terug voor een spetterende optreden op het zeecontainer podium.

The Cosmic Carnival was bij de eerste editie van het festival ook aanwezig. Het festival heeft ze weten te boeken nu dat ze terug zijn van hun tour in de VS. The Cosmic Carnival heeft weer genoten van hun terugkomst en het feit dat zij in Rotterdam mochten spelen: “Rotterdam, de stad van echtheid. Echte muziek!” aldus Nick, zanger en gitarist van de band. The Cosmic Carnival is een band die staat voor emotie in muziek. Ze willen deze boodschap verder verspreiden in een tijd waarin veel muziek op elkaar is gaan lijken.

De bijzondere plekken van het festival worden steeds populairder. De aandacht voor de luisterboten en voor de concerten op het dak van het Witte Huis nemen elk jaar toe. The Cosmic Carnival heeft ook een optreden gedaan tijdens een van de tochtjes van de luisterboot.

Voor de kinderen was er van alles te beleven op het festival. Zo stond Circus Rotjeknor er met een speelplein waar kinderen de sfeer konden proeven van het circusleven. Zij konden leren eenwieler te rijden, te balanceren op circusballen of kennis maken met de kunsten om een diabolo onder controle te krijgen.