The Model Factory leidt beginnende modellen op om de modewereld te veroveren

The Model Factory is een plek waar beginnende modellen terecht kunnen om hun modelling skills te verbeteren. We volgen eigenaar Sunny tijdens een van zijn workshops en een daaropvolgende shoot.

“Ik wilde zelf heel graag modellenwerk doen en heb dat ook wel gedaan. Maar ik ben zelf hartstikke kort dus dan kun je maar beperkt aan de slag. Toen ben ik op zoek gegaan naar allerlei dingen die er mee te maken hebben. Zo ben ik ook catwalk trainer geweest. Zodoende kreeg ik steeds meer de vraag om modellen verder te helpen om een goede start te maken als model”, verklaart Sunny Jagesar het verloop van zijn carrière.

In zijn studio zitten Max en Gabriëlle. Zij volgen de workshop vandaag. “Ik had het voorbij zien komen en was eigenlijk wel benieuwd hoe dit te werk gaat. Het wordt ook best vaak aan me gevraagd of ik model ben. Dus ik dacht ik ga een keertje kijken”, legde Gabriëlle haar keuze voor de workshop uit.

Met The Model Factory geeft hij workshops aan modellen in de dop. Hij leert hen basisregels als het gaat om poseren en beeldvorming. “Het belangrijkste wat ik ze leer is dat je altijd goed moet beseffen bij elke stap die je neemt in je modellencarrière: wat wil ik nu eigenlijk of wat kan ik? Wat is er voor mij mogelijk? Als je bijvoorbeeld te kort bent, vallen sommige mogelijkheden gewoon af en daar moet je heel realistisch in zijn”, geeft Sunny een tipje van de sluier.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat