Theater Zuidplein neemt online afscheid van oude pand met een feestje

Theater Zuidplein geeft een afscheidsfeestje. Donderdag 21 mei vanaf 20.00 uur kan je online meekijken naar het feest in het oude theater. Voordat het pand wordt gesloopt, ben je uitgenodigd om nog een keer digitaal rond te dwalen en te genieten van optredens. Het evenement wordt uitgezonden op onze Facebookpagina.

Dans, theater, comedy, muziek en spoken word wisselen zich af in een samengesteld programma. Je kan kijken naar onder andere comedian Tim Hartog, woordkunstenaar Y.M.P, XClusive Dance Company en dichter Miguel Santos. De hosts van de avond zijn Fadua el Akchaoui en Edson da Graça. Op deze manier heb je een theaterervaring waar je niet fysiek hoeft bij te zijn.

Kijk hier mee naar livestream.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Frotterdamisopen%2Fvideos%2F567832123710541%2F&show_text=0&width=476″ width=”476″ height=”476″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Horecagelegenheden moesten de deuren sluiten sinds 12 maart. Tijdens de coronatijden is er hard gewerkt aan de bouw van het nieuwe Theater Zuidplein. Het theater is 15 mei opgeleverd en zal in het najaar officieel openen. Met een blik op de toekomst wordt het een dynamische hotspot in Rotterdam-Zuid voor ontmoetingen, voorstellingen, events en lekker eten.

De nieuwe locatie moet de culturele hotspot van Rotterdam-Zuid worden waar altijd wat te doen is.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube InstagramTwitterSnapchat