Theatervoorstelling De Marathon stopt ermee

Na meer dan 50 voorstellingen en 55.000 bezoekers stoppen de theatervoorstellingen van De Marathon. De laatste drie voorstellingen vinden op 15, 17 en 18 november plaats in het Nieuwe Luxor, dan trekken garagemonteurs John Buijsman, Kees Boot, Dennis Willekens en Noël van Santen voor de laatste keer hun paars/gele sportpakken aan.

“We gaan ontzettend genieten van de allerlaatste voorstellingen” zeg John Buijsman. “We staan elke avond met ontzettend veel plezier op toneel, maar de voorstellingen in Rotterdam hebben iets extra speciaals.
Het dak gaat er hier altijd af. Ik sprak twee weken geleden met iemand die de voorstelling in Luxor zelfs al vijf keer had gezien. Dat is toch fenomenaal!”

“Na al die tientallen voorstellingen ben ik het spelen nog steeds niet zat trouwens. We hebben zo’n hechte groep en de show zit zo goed in elkaar dat er van verveling absoluut geen sprake is. Iedereen die zich een Rotterdammer noemt moet de voorstelling dus gewoon gezien hebben. Er zijn nu 55.000 bezoekers geweest, maar Rotterdam heeft 623.652 inwoners. Ik zie dus nog genoeg ruimte…”

(Foto’s: Dim Balsem)

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat