Toe aan gezelligheid? Bestel een mini-concert op de stoep!

Poppodium Bird staat normaal volgeboekt met artiesten, maar nu zijn de deuren aan de Hofbogen gesloten. Dat betekent echter niet dat Bird van de aardbodem is verdwenen. Integendeel: je kunt Bird inhuren om de muziek naar je toe te brengen. Met Bird on the Block brengt Bird een mini-concert naar je straat waar je met je buren, op gepaste afstand, kunt genieten van muziek.
Het huizenblok aan de Justus van Effenstraat in Spangen is zo’n huizenblok dat wel wat gezelligheid en saamhorigheid kon gebruiken. Bewoonster Marion Haverkamp kwam samen met medebewoners met het idee een concert te organiseren.

Ze besloten Bird on the Block naar het complex te brengen. In het huizenblok is de grote gemeenschappelijk binnenplaats perfect voor een concert. De meeste bewoners hebben een drukke baan en spreken elkaar niet vaak, maar door het concert leren ze elkaar kennen: “Ik zag hier mensen die ik al een hele tijd niet heb gesproken.”

Het concert wordt verzorgd door zangeres Lady Shaynah, die er een half uur optreedt. Volgens de bewoners een prachtig concert: “Ik vond het fantastisch. Heel leuk.”

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat