Tonys Garage Sale bestaat vijf jaar

Tonys Garage Sale bestaat 3 juni vijf jaar. Wat begon als een maandelijkse garage sale met familie en vrienden, is uitgegroeid tot een echte winkel in hartje Rotterdam.

De bedenker van Tonys Garage Sale David Tokkie begon met het opknappen van oude meubels die hij vond op straat. “Ik vond altijd spullen, maar op een gegeven moment werd het teveel”, vertelt Tokkie. Hij koos ervoor om de spullen één keer per maand in Den Haag te verkopen en iedereen was welkom.
De maandelijkste garage sale was een groot succes en David Tokkie begon een winkel in wat toen nog een anti-kraakpand was. “We kregen vijf jaar geleden een gaaf pand aangeboden in Rotterdam en deze stad was en is de perfecte plek om een onderneming te beginnen”, aldus Tokkie. 
Bij Tonys Garage Sale kan je terecht voor allerlei vintage producten, van kleding en accessoires tot meubels. De winkel bestaat uit acht verschillende gedeeltes van acht verschillende verkopers. De spullen kopen ze in, maar soms krijgen ze ook mooie spullen aangeboden die ze zelf opknappen.
Twee keer per jaar houdt Tonys Garage Sale een stoepverkoop, waar ze spullen voor heel weinig verkopen. Aankomende zaterdag pakken ze nog meer uit! Ze geven namelijk voor €1000 aan gratis spullen weg, om te trakteren voor hun vijfjarig bestaan.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat