Trainen bij Elevator Sports met Broederliefde!

In Rotterdam zijn ontzettend veel sportscholen. Eén daarvan is Elevator Sports. Wat maakt deze sportschool anders dan alle anderen? Dat hoor je van de mannen van Broederliefde, want die trainen hier en wij trainen met ze mee.

Giovanno Sonotaroeno, eigenaar van Elevator Sports, begon ooit met bootcamps en groeide uit tot één van de populairste sportschool in Rotterdam. Ook trainen hier veel bekende Rotterdammers zoals Broederliefde. De sportschool bevindt zich in Rotterdam-West. “Er zit veel talent in west en als er één artiest of voetballer komt, dan gaat het snel natuurlijk,” aldus Giovanno.

De groepslessen zijn erg gewild onder de Rotterdammers. “Giovanno is streng, maar rechtvaardig. Hij heeft me heel veel geleerd. Ik ken Giovanno al 10 jaar, goede coach,” vertelt een vrouw die meedoet aan de work-out.

Ook spraken wij de mannen van Broederliefde over hun nieuwe singles en laatste album. “Het is gewoon een proces, het mooie lichaam en dito album komen eraan,” aldus Broederliefde. Check de video hieronder!

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/aYjWGFlOrQc” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter