Tweedehands shoppen midden in de stad, ReShare is verhuisd naar het centrum

ReShare Store, de winkel van het Leger Des Heils, is verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Korte Hoogstraat in het centrum. De winkel, die eerder 5 jaar was te vinden op de Zwart Janstraat, richt zich op mensen met een kleine beurs en liefhebbers van tweedehands kleding.

”Ik ben er trots op dat we op deze nieuwe locatie een grote, frisse winkel kunnen realiseren met mooie kleding die voor iedereen betaalbaar is”, zegt Simon Smedinga de directeur Leger des Heils. “Met de ReShare Store is het Leger des Heils midden in de samenleving aanwezig en echt iedereen is welkom bij ons!”

ReShare Store
De winkel van het Leger Des Heils is een vintage kledingwinkel die kleding verkoopt voor een eerlijke prijs. De organisatie vindt dat mens en milieu voorop staan en dat ‘shoppen’ voor iedereen toegankelijk moet zijn. De ReShare Store biedt een bijdrage aan een gezonder milieu door textiel te hergebruiken en zo grondstoffen te besparen. Tegelijkertijd is de winkel een plek om langs te komen wanneer je een luisterend oor nodig hebt en biedt het ook de kans om andere mensen te ontmoeten. Alle opbrengsten van de verkoop worden weer geïnvesteerd in het Leger des Heils.