Underground Street Boys: De Signeersessie

De manager heeft eindelijk iets goeds geregeld. De rappers gaan naar een winkelcentrum om handtekeningen uit te delen. Helaas loopt het anders dan ze hadden verwacht en lukt het Stack niet om zich te gedragen, met pijnlijke gevolgen.

In seizoen 1 van Underground Street Boyz zagen we hoe de drie onhandige rappers het wilden maken in de hiphopwereld en die droom hebben ze nog altijd. Volg de weg naar succes van de arrogante Monnie Stacks, de tree-hugger MidiJoker Willy en de onzekere Rapper Rolf in seizoen 2 elke woensdag vanaf 6 januari 2021 bij OPEN Rotterdam.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/Deaw6pRlLrc” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Underground Street Boyz
De rapgroep bestaat uit de misselijkmakend arrogante Monnie Stacks, de tree-hugger MidiJoker Willy, en de onzekere Rapper Rolf. De vreemde combinatie van deze drie uiteenlopende persoonlijkheden maakt dat hun reis naar roem niet altijd even soepel verloopt. Eigenlijk gaat er zelden iets goed. Maar ze blijven gepassioneerd en gedreven, en dankzij hun inzet en motivatie komen ze verder dan verwacht.

Underground Street Boyz is een serie gemaakt door mensen met veel liefde voor hip-hop, en steekt de draak met de huidige hip-hop cultuur. De serie biedt een uniek en humoristisch kijkje in het leven van underground rappers. Groei mee met deze personages, en geniet vooral van de muziek.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat