‘Van Zooi naar Mooi’ wint bronzen award voor campagne

De campagne van ‘Van Zooi naar Mooi’ gaat naar huis met de bronzen award. De International Solid Waste Association-jury koos uit dertien campagnes over de hele wereld uit.
De organisatie is het meest prestigieuze internationale congres voor de afvalsector. David berg is de directeur van Stadsbeheer, hij heeft de prijs mogen ontvangen op het ISWA World Congres in Bilbao.

Veel Rotterdammers zijn bekend met de campagne. Uit een onderzoek is gebleken dat de kennis van circulaire economie onder de Rotterdammers gegroeid is. Ook heeft het onderzoek duidelijk gemaakt dat de Rotterdammers hier een bijdrage aan willen leveren.

‘Van Zooi naar Mooi’ is een campagne in opdracht van de gemeente Rotterdam, dat opgericht is door Tappan en Perron 14. Met deze campagne wil Rotterdam bewoners, bedrijven en de gemeente uitdagen om een manier te bedenken hoe zij samen afval kunnen verminderen of recyclen.

Ook OPEN Rotterdam maakt een deel uit van deze campagne. In de serie ‘Circulaire Stad’ gingen wij namelijk op bezoek bij Rotterdamse ondernemers, die laten zien hoe Rotterdammers het beste met hun afval kunnen omgaan. Bekijk de serie hier beneden!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat