Veel verrassingen in voormalig Gazeuzefabriek

Pal naast de Pieter de Hoochbrug in Coolhaven vinden we de Gazeuzeloft. Ken je ‘t nog? Gazeuze; dat lekkere zoete drankje, wat ook wel bekend staat als prik, of champagnepils. Een Gazeuzefabriek is het echter al lang niet meer.
Monique en Francis wonen er al 16 jaar en laten ons net voordat ze binnenkort verhuizen nog even zien hoe zij woonden in hun loft én… galerie!

Alhoewel; voormalig galerie. De loft is momenteel geen galerie meer, maar staat nog vol met indrukwekkende kunstwerken uit de persoonlijke collectie van Monique. Zij begon de galerie aan huis, toen ze door omstandigheden zelf geen kunst meer kon maken. De achterliggende gedachte van een groot deel van de expositieruimte ofwel woonkamer is een soort plein gevoel waarbij de slaapkamers als appartementen in de lucht ‘hangen.’ Het huis is ultiem geschikt als galerie door de lichtinval. Echter is het niet alleen de lichtinval die verfrissend werkt, ook alle ingenieuze architectonische verrassingen die je gaandeweg tegenkomt in het huis, ga je mee?