Veertigste Wereldhavendagen geweldige jubileumeditie

De veertigste Wereldhavendagen zijn een geweldige jubileumeditie geworden. Dat zegt Sabine Bruijnincx, directeur van de Wereldhavendagen.

“De Wereldhavendagen zijn een mooie manier om Rotterdam en de haven goed op de kaart te zetten. Het is een keer per jaar dat de haven zo naar de stad komt en dat je achter de schermen kunt kijken. Dat maakt de mensen alleen maar enthousiaster: iedereen die een ervaring heeft met de haven, kan vertellen dat de haven in je bloed gaat zitten.”

Vooral de avondshow met het vuurwerk van zaterdag is Bruijnincx erg trots op, maar voor haar zijn deze Wereldhavendagen één groot succes. De bezoekersaantallen overtreffen de verwachtingen en het weer werkt ook nog eens goed mee.

De vooruitzichten voor de toekomst zijn goed: het team van de Wereldhavendagen en haar vrijwilligers zijn alweer in gedachten bezig met het volgende jaar dat nog mooier en beter belooft te worden dan dit jaar. “Maar voor nu, kan ik tijdens de Wereldhavendagen ook nog heerlijk genieten van hoe het gaat, zeker met zo’n prachtige editie als nu.”

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat