Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond is ‘Beste overheidsorganisatie van 2016’

De Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond (VRR) is maandagavond 14 november gekozen tot ‘Beste overheidsorganisatie van 2016’.

Jolanda Trijselaar, directeur Brandweer bij de VRR is enorm blij en trots. ‘Het is een prachtige erkenning voor alle medewerkers van de VRR. Met 2200 collega’s staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar kaar om hulp te verlenen aan de inwoners van onze complexe regio. De verkiezing is extra feestelijk omdat we dit jaar ook ons 10-jarig bestaan als Veiligheidsregio vieren’, aldus een trotse Jolanda Trijselaar, directeur Brandweer bij de VRR.

De jury (onder leiding van VNG-voorzitter Jan van Zanen) zegt over de VRR: ‘De Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond weet een opgave met een grote complexiteit goed uit te voeren en weet daarbij te anticiperen op maatschappelijke ontwikkelingen. De Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond is vooruitstrevend als crisisorganisatie voor veiligheidsvraagstukken en kan bogen op goede prestaties en een groot lerend vermogen.’

Afgelopen zomer konden bezoekers online een overheidsorganisatie nomineren. Hieruit is een lijst ontstaan met ruim 200 organisaties. Uiteindelijk bleven er drie finalisten over. Deze 3 organisaties kregen tijdens een bezoek van de jury alle gelegenheid om te laten zien waarom zij tot de drie finalisten behoren. Uiteindelijk heeft De Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond de eerste plaats in de wacht gesleept.

(Foto @Vr_RR via Twitter)

Eerder maakte OPEN Rotterdam een portret van VRR-directeur Arjen Littooij. Bekijk het nu terug:

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat