Ondernemers in M4H gebied openen deuren voor wandelaars en optredens

Verschillende ondernemers in het vierhavengebied, openen, uiteraard geheel coronaproof, hun deuren voor Verhalen Wandeling.

Duo’s kunnen woensdag 26 mei langs de verschillende bedrijven lopen en zo de verhalen horen achter de bedrijven. De route van Wijkcollectie M4H gaat langs de Voedseltuin, BoTu Werkcoöperatie, Keilewerf, Keilepand, Buurman en Stadshaven Brouwerij Rotterdam. Daarnaast zijn er ook optredens en zijn er hapjes en drankjes. Wanneer de wandeling begint is nog niet helemaal duidelijk, in ieder geval tussen 14.00 en 16.00 uur.

Alexander Bruuring van de hypermoderne craftbrouwerij Stadshaven Brouwerij Rotterdam vertelt: “M4H heeft potentie en wordt nu helemaal herontwikkeld. Van rauw havengebied tot hippe hotspot.” De brouwerij is nog niet officieel geopend maar deelnemers aan de wandeling kunnen vast een kijkje nemen.

Stichting Wijkcollectie verbindt en inspireert met verhalen van nu: het hedendaagse erfgoed. De stichting komt voort uit het programma Echt Rotterdams Erfgoed van Museum Rotterdam en is opgericht op 1 januari 2021.