Verrassend op afstand | Afl. 4 | Binnenskamers

In de televisieserie Binnenskamers draait het om de levens van drie personen in quarantaine. Het drietal komt online met elkaar in contact waarna de vrouw verstrikt raakt in een dubbele online relatie. Hoe weet ze zich daar straks weer uit te redden na de coronacrisis? De serie, met Joris Lutz, Urias Boerleider en Elles van Velzen, wordt op dit moment in Rotterdam opgenomen. De serie wordt geregisseerd door Elles van Velzen.

Binnenskamers vertelt een verhaal dat bijzonder is voor een televisieserie. Het is een liefdesverhaal, tussen twee Rotterdammers én een Amsterdammer met een liefde voor Rotterdam, die elkaar tijdens deze coronacrisis online vinden. Alle drie zitten ze om verschillende redenen in volledige quarantaine. De verhalen spelen zich af in Rotterdam Blijdorp, Hillegersberg en Zuid.

Cast: Joris Lutz , Elles van Velzen en Urias Boerleider

Regie: Elles van Velzen

Aflevering 4

Met spanning wacht Danielle op haar verrassing van Patrick. Patrick vraagt dit keer aan Danielle en Frank wat hun ochtendrituelen zijn. Rutte kondigt aan dat de lockdown wordt verlengd. Danielle krijgt haar verrassing en onaangename post. Frank trekt zijn stoute schoenen aan en is van plan om Danielle te verrassen.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat