Verslaggever Farzana houdt instalive spreekuur vanuit huis

Deze week is verslaggever Farzana weer terug met haar insta-live uitzending vanuit sociale isolatie. Met deze week in de uitzending: Mustafa Kilic, beter bekend als Ezki van de hitserie Ezki’s Schoolleven en Amina Sahli, een 19-jarige singer songwriter die een lied schreef over de coronacrisis.
Daarnaast roepen we de community op om hun vragen, opmerkingen, of ideeën met betrekking tot het coronavirus en de situatie in de stad te delen met OPEN Rotterdam.

We kunnen deze onderwerpen omzetten tot een onderzoek, zodat we de vragen van de jullie kunnen beantwoorden. Ook horen we graag wat onze community tegenwoordig bezighoudt, hoe jullie je dagen thuis doorkomen en hoe jij omgaat met het nieuws dat je krijgt omtrent het coronavirus. Tot slot horen en zien we graag hoe de community zich bezighoudt in de wijken.. Laat dus vooral je stem horen!

Wil jij het gesprek aangaan met onze verslaggever Farzana die ook in sociale isolatie zit? Voeg jezelf dan aan haar liveconversatie op Instagram! Vanaf 13:00 uur op het instagramaccount van OPEN Rotterdam.