Verveel TV helpt actieve Mario uit Zuid van zijn verveling af

Mario uit Zuid verveelt zich en staart urenlang naar het plafond! Maar geen zorgen, Verveel TV komt hem redden! Via de Mystery Box krijgt hij een creatieve anti-verveeltip van Dia en Asya uit Katendrecht.

Op 17 juli hebben alle Rotterdamse kinderen zomervakantie. Maar wat als je er dit jaar niet op uit gaat? Misschien kun je door de coronacrisis niet op vakantie of sla je überhaupt een jaartje vakantie over. Filmmakers Charlotte Brand en Jikke de Gruijter van A Small Production Company slaan de handen ineen met de Rotterdamse jeugd om de verveling te bestrijden door de kinderen buitenspeeltips met elkaar te laten uitwisselen.

Aflevering 4
Mario uit Zuid verveelt zich en staart urenlang naar het plafond! Maar geen zorgen, Verveel TV komt hem redden! Via de Mystery Box krijgt hij een creatieve anti-verveeltip van Dia en Asya uit Katendrecht. We zitten nog middenin de pandemie.. van verveling! Hoe strijden we daar tegen? Bekijk het reclameblok voor advies. Daarnaast laat Romy Rockx van Queer Gym zien dat de hele wereld een gym is en showed je een work-out voor op straat.