VIDEO | Geniet van de natuur en jazz bij Boerderij Driebergen tijdens North Sea Round Town

Dit jaar is alweer de 15de editie van North Sea Round Town. Nadat het festival in 2020 niet door kon gaan, kan dat dit jaar wel in enigszins ‘normale’ vorm. Nieuw is de Midzomernacht-programmering bij Boerderij Driebergen. Drie avonden lang kunnen jazzliefhebbers genieten van de beste artiesten in de buitenlucht.

Boerderij Driebergen, op 20 minuten fietsen van het centrum van Rotterdam, is eigendom van Wibbine Kien en haar man Jeroen Hoorn. Samen met haar dochter Paula Hoorn organiseert zij daar niet alleen drie avonden lang een programma voor North Sea Round Town, maar is er op andere momenten ook ruimte voor kunst, clipshoots en andere kleinschalige optredens.

De eerste avond van de Midzomernacht-programmering was meteen een hit. Unorthodox trad daar op met ‘Friends’. Een van die ‘friends’ bleek een primeur; het was namelijk het eerste optreden van Kyteman, die lange tijd niet op het podium had gestaan. En ook de tweede avond was een succes bij het publiek. Het samenspel van de locatie, de zingende vogels en de improviserende jazzartiesten zorgde voor een fijne, gezellige avond!