Vier uur in de rij voor MTV EMA fan auditie

In Ahoy staan vaak de grootste sterren ter wereld! Nu was het een keer de beurt aan normale stervelingen om zich van hun beste kant te laten zien! Fans van MTV stonden uren in de rij voor een auditie van de muziekzender waar ze kans maakten op kaartjes voor de uitreiking van de MTV Europe Music Awards show en de rode loper.
Deze gewilde kaartjes kregen de muziekliefhebbers niet zomaar. Een jury met onder meer Monica Geuze bepaalde of de deelnemers wel genoeg in huis hadden om de kaarten te winnen. Hoewel…. Het ging bij de audities niet zo zeer om het zang of danstalent van de auditanten, maar meer om hoe ludiek en enthousiast hun auditie was.

Playbacken, dansen, gillen alles deden de fans om indruk te maken op de jury. De auditie leek voor twee meiden een goed moment om hun exen op hun nummer te zetten. Ze playbackten op het nummer “Shout Out to My Ex” van Little Mix met t-shirt met de namen van hun exen. Ook Justin Bieber en Ariane Grande waren erg populair onder de playbackers.

De MTV EMA worden voor de derde keer in Nederland georganiseerd en voor de tweede keer in Rotterdam. Ahoy is op 6 november het podium voor de jaarlijkse Europese awardshow van MTV met genomineerden zoals: Justin Bieber, Kanye West en Adele.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat