Vijfde editie van De Geheime Tuin

Op donderdag 26 juli wordt op feestelijke wijze de vijfde editie van De Geheime Tuin geopend. Er is een nieuwe locatie in Rotterdam die ontdekt kan worden. En zoals het al vijf jaar gaat; deze locatie is nu nog super geheim en wordt pas een dag voor de opening bekend gemaakt.

Drie weekenden lang, 12 dagen in totaal, van donderdag t/m zondag van 13:00 – 23:00 is er van alles te beleven in De Geheime Tuin. Het is een plek om te zijn met je vrienden of om het cultureel programma mee te maken. Elke donderdag verzorgen Rotterdamse collectieven de muziek, elke vrijdag en zaterdag zijn er performances en muziek. De zondag zal in het teken staan van rust, met verschillende workshops, culinaire diners en verhalenvertellers.

Bij De Geheime Tuin wordt een locatie tijdelijk omgetoverd tot magisch tuinfeest. Een creatieve vrijplaats waar bezoekers een verrassende programmering kunnen ontdekken met dans, theater, performance, muziek, workshops en exposities. Elke editie vindt het festival plaats op een andere plek in de stad. Een plek die voor de meeste bezoekers nog onbekend is en speciaal voor De Geheime Tuin wordt omgetoverd tot decor voor het festival. De locatie blijft – zoals de naam het al verklapt – geheim, tot de nacht voor de opening.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat