Vlogger Anne bij Rotterdam Capital Days

Ondernemen, netwerken en inspireren; dat stond centraal tijdens de Rotterdam Capital Days van 18 tot en met 22 september. Vlogger Anne is van plan om een onderneming te starten en daarom ging zij langs bij het event Match & Connect van FunX Media.

Het doel van het event is om (startende) ondernemers te connecten aan succesvolle ondernemers. Jonge startende ondernemers worden gekoppeld aan de ervaren ondernemers door middel van een creatieve netwerksessie. Vier succesvolle ondernemers komen aan het woord en beantwoorden vragen tijdens een Q&A.

Fernando Halman was de host van de dag, hij is radio DJ en presentator. De vier ervaren ondernemers: Zeynep Dag. Zij is oprichter van Alzúarr, dat is een luxe merk van handgemaakte schoenen met klanten zoals Rihanna en Kylie Jenner. Omar Munie, oprichter van Omar Munie Clothing. Hij is ontwerper in Den Haag van exclusieve handgemaakte handtassen en hij is sociaal ondernemer. Hicham Shatou, CEO van LeQuest. Hij biedt online training aan voor het gebruik van medische apparatuur en richt zich op patiëntveiligheid door het toepassen van medische technologie. De laatste ondernemer: Rotterdammer Sunaina Kuldipsingh, zij is oprichter van Boutallion. Dat is een high-end modemerk met een atelier in Rotterdam en Italië. Zij geeft Anne 3 tips voor wanneer je wilt starten met een onderneming.

Anne wil weten hoe zij haar idee tot een succes kan maken. Tijdens de sessie ontvangt ze een dosis aan inspiratie en goede tips. Benieuwd naar deze sessie plus bruikbare tips? Check de vlog!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat