Voedselcentrum Isaak en de Schittering dringend op zoek naar vrijwilligers

Voedselcentrum, Stichting Isaak en de Schittering, is op zoek naar vrijwilligers. De vacatures die openstaan zijn voor winkelmedewerk(st)ers en chauffeurs.
Zij zijn op zoek naar vrijwilligers die een halve of hele dag willen werken, of wanneer mogelijk is, zelfs meerdere dagen in de week. Ook in de avond heeft de stichting mensen nodig om te helpen.

De winkelmedewerk(st)ers zijn nodig in alle drie de vestigingen in Rotterdam: Vinkenbaan, Kreekplein en Jacob Loisstraat. De chauffeurs zijn nodig voor het ophalen van levensmiddelen bij bedrijven in Rotterdam en omgeving.

Isaak & de Schittering opende in 2012 als spiritueel centrum haar deuren aan de Bree 25b in Rotterdam-Zuid. Het centrum is opgericht met als centraal doel om de medemens te helpen. Inmiddels is het centrum uitgegroeid tot een voedselcentrum waar minderbedeelden iedere dag brood, groenten, vleeswaren en diverse andere producten kunnen verkrijgen en zijn er meerdere locaties in de stad te vinden.

In 2015 begon de stichting ook met het strekken van een helpende hand naar de reclassering. Werkgestraften konden vanaf toen aan de slag in de winkel van Isaak & de Schittering met het helpen van klanten, het helpen bij de bevoorrading en het netjes houden van de winkel. Wij brachten een bezoek aan de zaak:

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter