Volg de reis van markante Rotterdammers over pure passie voor voor de club Feyenoord

Wij zijn Rotterdammers. Een nieuwe serie die de wereld rondom de wedstrijden van de voetbalclub Feyenoord zichtbaar maakt. Zie hoe een groep supporters zorgt dat De Kuip op unieke wijze vol komt te liggen met spandoeken. Spandoeken die staan voor iedere supporter die de club Feyenoord support in Coronatijd. Zie hoe deze supportersactie gaandeweg de wedstrijden verloopt met een bijzonder ‘open’ einde.

Daarnaast volgen we hoe zesvoudig wereldkampioen kickboksen, Luis Tavares, zijn pad richting het gevecht voor Glory in de Ahoy bewandelt. Volg hoe tattoo artiest en rapper Seaneman samen met collega’s gaat sparren over de afgelopen periode. Duik in de wereld van de horeca van Rotterdam en hoe zij om zijn gegaan met deze moeilijke tijd. Iedereen heeft één ding gemeen…Feyenoord.

Wij zijn Rotterdammers, een serie van vijf afleveringen over pure passie voor de club Feyenoord, door de ogen van zijn fanatieke supporters, een topsporter, tattoo artiesten en de Rotterdamse Horeca. De serie biedt een kijkje in de keuken die normaal voor veel mensen niet toegankelijk is. Leef mee en volg de reis van deze markante Rotterdammers.