Volg ‘Studio Eendracht: Live in Verbinding’ 24 uur lang non-stop live bij OPEN Rotterdam

De bewoners van Bureau Eendracht slaan de handen ineen en verzorgen vanaf donderdag 17 december 16.00 uur een 24 uur lang liveprogramma voor verbinding in de stad en voor een inzameling voor Stichting Present Rotterdam. De show is live te zien via de kanalen van OPEN Rotterdam.

We zijn live op tv en online vanuit Studio Eendracht (uiteraard volledig coronaproof). Tijdens de 24 uur lange show ‘Studio Eendracht: Live voor Verbinding’ kun je genieten van verschillende gesprekken met markante Rotterdammers en bedrijven en hebben we aandacht diverse initiatieven. Allen zetten zij zich in voor een sociale en inclusieve samenleving.

Er zijn bovendien diepte-interviews met Nasrah Habiballah, Boyd Grund en Ted Langenbach, er is Comedy “Kijk je kop” met Santino Meiland en Marciano Madretsma, komt Conny Janssen Danst langs en kun je zelfs een workshop volgen van een barista van de Boontjes.

Maar we zenden ook diverse programma’s uit, zoals MAUS (met acteur Walt Klink), Dichters in het Atrium (met onder andere Loes Luca en Jules Deelder) en de aangrijpende documentaire Nooit meer over praten van Petra Smulder. Daarnaast kun je nog heerlijk swingen in de vroege uurtjes met onder andere partygoeroe Ted Langenbach en Narsah Habiballah. Reden genoeg om live mee te kijken dus!

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/9gAy5Ps5pmI” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Inzameling voor Stichting Present
In de liveshow halen we geld op voor Stichting Present Rotterdam. Die stichting verbindt mensen met een hulpvraag aan vrijwilligers om zo de wereld een beetje beter willen maken. Naast een bijdrage doneren is er ook de mogelijkheid om gericht bij te dragen aan een van de projecten van Stichting Present.

Een van die projecten is bijvoorbeeld de Goed Gevulde Zomertas. Hiermee krijgt een gezin die het financieel moeilijk heeft een tas vol met speelgoed, uitjes en dinerbonnen. Zo krijgen kinderen die in armoede leven toch nog een extraatje deze zomer. Of doneer voor een Nieuw Thuis. Present Rotterdam helpt ex-dakloze aan een woning met intensieve begeleiding in een traject om weer volledig zelfstandig te wonen.

Kijk hier voor alle projecten en hoe je kunt doneren. Present Rotterdam regelt de gehele organisatie en uitvoer en houdt jou natuurlijk op de hoogte.

Bureau Eendracht
De liveshow ‘Studio Eendracht: Live in Verbinding’ is een initiatief van de bewoners van Bureau Eendracht aan het Eendrachtsplein in hartje Rotterdam. Bureau Eendracht huisvest OPEN Rotterdam en andere ondernemers en organisaties die maatschappelijke impact maken in Rotterdam. Het pand is een jaar geleden na een herontwikkeling in gebruik genomen en de bewoners zoeken elkaar regelmatig op om elkaars doelen te versterken. Studio Eendracht is een nieuw initiatief waarin de krachten worden gebundeld ter versterking van Rotterdam.

Waar kan ik Studio Eendracht kijken?
Studio Eendracht kun je online volgen via de website van OPEN Rotterdam en via de website van Studio Eendracht. De show is ook te zien op het televisiekanaal van OPEN Rotterdam.

OPEN Rotterdam TV:
KPN, XS4ALL en Telfort op kanaal 1349
Ziggo digitaal op kanaal 36

Kijk voor alle informatie over de liveshow op de website van Studio Eendracht.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat