Voor ieder wat wils in het programma van online IFFR 2022

De 51e editie van het Internationale Film Festival Rotterdam (IFFR) gaat 26 januari weer van start. Dit jaar is het IFFR programma online en trappen ze af met de wereldpremière van ‘Please Baby Please’ van de Amerikaanse muzikant en filmmaker Amanda Kramer. Hier zie je een overzicht van welke films er te zien zijn tijdens het IFFR tot 6 februari.

Er verschillende films die kunt kijken tussen 27 januari 9:00 uur tot en met 6 februari 21:00 uur, zoals het portret van de Rotterdamse theatermaker Paul Röttger ‘Altijd alles anders’. Een selectie films is beschikbaar voor het Nederlands publiek. Je koopt een kaartje voor on demand op de website. De films kun je kijken op een tijdstip dat jou uitkomt gedurende een beperkte periode. Nadat je de film gestart heb heb je 24 uur de tijd om de film af te kijken. Het Big Talk-programma is gratis te bekijken hiervoor heb je geen ticket nodig.

Fan van drama films? Dan is de film ‘As in Heaven’ over een beslissend etmaal uit het leven van een plattelandsmeisje dat eind 19e eeuw als eerst gezinslid naar school zal gaan wat voor jou. Ook kun je kijken naar ‘Science Around us’ over een ontroerende band tussen vader en zoon op afstand.

Zin in iets meer spanning? Er zijn veel thriller films te zien tijdens het IFFR zoals ‘The Execution’ van Lado Kvataniya, ‘Inexorable’ van Fabrice Du Welz en ‘Ladyworld’ van Amanda Kramer.

Je hoeft je in ieder geval niet meer te vervelen tijdens het Internationale Film Festival Rotterdam; er zijn namelijk 68 films die je kunt bekijken. De officiële kaartverkoop van de films start op vrijdag 21 januari om 8 uur ‘s avonds. Meer informatie over IFFR 2022 vindt je hier.