Vrijwilligers van Feijenoord krijgen speldje voor al het harde werk

De vrijwilligers van Feijenoord krijgen tijdens een speciale avond een speldje voor al hun harde werken. Vrijwilliger Amancio Batta krijgt een speldje voor al zijn werk voor stichting De Nieuwe Kans. De avond werd gehost door de jongeren van het Rotterdamse vakcollege De Hef, die ook de hapjes hebben verzorgd.

De avond was bijzonder spannend, omdat de aanwezige vrijwilligers niet wisten dat ze een speldje kregen. De nominatie was voor velen al een hele eer. Zo ook voor Amancio Batta. Hij werkt bij Stichting De Nieuwe Kans en werkt samen met collega’s om de jongens die bij de stichting komen verder te helpen met verandering in hun leven.

De jongens zien hem als vader. Amancio was 19 jaar toen hij naar Nederland kwam. “Het beloofde land”, noemt Amancio het. Daarom zegt hij een andere band met de jongens te hebben. Hij heeft van alles meegemaakt, wat de jongens ook doormaken. De jongens respecteren Amancio en zijn collega’s zijn er trots op dat hij zo in het zonnetje wordt gezet voor zijn vrijwilligerswerk.

Er zijn tien speldjes uitgedeeld aan vrijwilligers uit Feijenoord. De speldjes werden uitgereikt door gebiedscommissieleden Aart van Zevenbergen (vice voorzitter SP) en Lydia Kramer- Blansjaar (PvdA).

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat