Wandelevenement Noord4daagse zoekt vrijwilligers

Een van de grootste wandelevenementen van Rotterdam, de Noord4Daagse, wordt dit jaar gehouden van dinsdag 18 tot en met vrijdag 21 juni. De organisatie van het wandelevenement is op zoek naar vrijwilligers die mee kunnen helpen en daarmee ongeveer 1000 kinderen een mooi wandelfeest willen bezorgen.

De Noord4Daagse richt zich op kinderen van 4 tot en met 12 jaar die wonen of naar school gaan in Rotterdam Noord. Gedurende vier avonden kan er 3, 5 of 10 kilometer gewandeld worden. In 2018 deden er bijna 1000 kinderen met hun begeleiders mee.

De Noord4Daagse is onmogelijk zonder de enthousiaste inzet van leerkrachten, ouders, maatschappelijke organisaties en vrijwilligers. Tijdens de avondvierdaagse zijn er bijvoorbeeld vele verkeersregelaars, routebegeleiders, maar ook enkele stempelaars en routekrijters nodig.

Voorzitter Raymond van den Broek geeft aan dat het ontzettend leuk is om aan de Noord4Daagse mee te werken. “Het kost maar een paar uur van je tijd. Wat je ervoor terugkrijgt is gezelligheid, een mooie ervaring en 1000 stralende kinderen. En word je verkeersregelaar, dan blijft je certificaat een jaar geldig voor andere evenementen.”

Geïnteresseerde vrijwilligers kunnen zich voor een of meerdere avonden aanmelden. Opgeven kan via www.noord4daagse.nl/word-vrijwilliger

Bekijk hier onze reportage van 2018, toen sommige lopers, ondanks de afgelasting én de storm op een van de wandeldagen, toch op pad gingen

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat