Wie heeft er 1000 euro achtergelaten op een bankje bij Rotterdam Centraal?

De politie zoekt naar degene die meer dan 1000 euro contant geld op een bankje bij Rotterdam Centraal heeft achtergelaten. De persoon heeft dit bedrag vermoedelijk gewonnen door een winnend lot van een loterij, maar is de winst daarna vergeten mee naar huis te nemen.

Het bedrag is gevonden door een ‘eerlijke vinder’ die het geld weer terug wil geven aan de ‘eerlijke verliezer’, zo blijkt uit een tweet van Politie Rotterdam Centrum. De politie voegt daarbij het verzoek toe niet te gokken op een bepaald bedrag om zo een slaatje te slaan uit de ongelukkige situatie.

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”nl” dir=”ltr”>Wie o wie heeft na het winnen van de staatsloterij een bedrag van meer dan 1000 Euro op een bankje op het Centraal Station achtergelaten. De eerlijke vinder wil dit graag aan de eerlijke verliezer afgeven. Politie <a href=”https://twitter.com/hashtag/Doelwater?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#Doelwater</a>. PS geen bedrag gokken!^JT</p>&mdash; Politie Rotterdam Centrum (@politieRdam_C) <a href=”https://twitter.com/politieRdam_C/status/1216463027953983490?ref_src=twsrc%5Etfw”>January 12, 2020</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat