Wie treedt dit jaar in de voetsporen van Jessy Yasmeen?

Dit jaar kunnen deelnemers zich weer aanmelden voor de Sena Performers Grote Prijs. Op 18, 19 en 20 september is de finale van de muziekwedstrijd. Alle winnende acts treden op tijdens het Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2021 in Rotterdam.

De prijswinnaar krijgt 1000 euro en de publieksfavoriet een bedrag van 250 euro. Ook krijgt de winnaar een jaarabonnement voor Meet The Pro-sessies voor 2 personen, waar je van professionals in de muziekindustrie een masterclass krijgt. Door de coronacrisis is het festival verplaatst naar 2021. Hiermee heeft de organisatie voldoende tijd om zich voor te bereiden.

Na de aanmelding selecteert de jury vier acts per categorie voor de finale. De categorieën zijn: band, singer songwriter, hiphop en elektronisch. De winnaars van vorig jaar waren Eline Mann, Fallwoord, Jessy Yasmeen en rapper Wowi. De prijs is een boost voor de carrière van Rotterdamse artiesten. Zo heeft singer songwriter Jessy Yasmeen een EP gedropt, opgetreden in Berlijn en door heel Nederland. Via deze pagina kun je je aanmelden.

Bekijk hier ons item over de Sena Performers dat wij eerder maakten.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat