Wij zoeken stagiaires!

Zit jij op een mbo-opleiding, hbo-opleiding of het wo en ben jij op zoek naar een leuke, maar vooral leerzame stage in de media? Dan ben je bij OPEN Rotterdam op de juiste plek.

Het hele jaar door hebben wij stageplekken vrij voor de functies camjo, redactiemedewerker/social en TV redacteur, ook in de zomermaanden! In de zomermaanden richten we ons extra op de vele zomerse activiteiten in de stad binnen ons programma De zomer is OPEN! Volg jij een communicatie, media of journalistieke opleiding? Volg jij het nieuws op de voet? Dan is deze stageplek echt iets voor jou! Twijfel niet en mail ons naar [email protected] of bel naar de redactie op 010-8201702.

Kom OPEN Rotterdam versterken, kom Rotterdam versterken!

Ileen over haar stage bij OPEN Rotterdam
“Ik begon als social media redacteur bij OPEN Rotterdam. Je ondersteunt elke dag de social media redacteur. Ik schreef per dag twee of meer artikelen, hield de social media kanalen up-to-date en filmde weleens een OPEN Vraag. De redactie staat altijd klaar om je iets bij te leren en geven je de ruimte om te ontwikkelen. Na een paar maanden mocht ik meewerken aan projecten als Koningsdag en een DJ battle. Ik was zelfs projectleider van het programma ‘Live bij OPEN’. Echt tof dat de redactie zoveel vertrouwen in mij had.” 

OPEN Rotterdam is een afspiegeling van de Rotterdamse bevolking. Het hele jaar door zijn we op zoek naar versterking en leiden we je graag op dus neem gerust contact op.

Interesse?
Indien je belangstelling hebt voor deze functie, stuur een sollicitatiebrief met Curriculum Vitae en zo mogelijk demo’s naar: [email protected]