Woonwinkel Fabricati sluit deuren

Na 30 jaar aan de Nieuwe Binnenweg gezeten te hebben, stopt woonwinkel & cadeaushop Fabricati er definitief mee. De excentrieke eigenaar, Terry Fabricati, vond het na al die tijd welletjes en sluit de deuren van zijn winkel. De komende drie weekenden is de winkel nog wel open voor een uitverkoop.

“Na jarenlang proberen te overleven in deze veranderende economie, internetverkopen en goedkope winkels, is het voor mij tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan”, aldus de eigenaar.

Begonnen als meubelwinkel in 1985, voor jonge, vernieuwende ontwerpers, is Fabricati langzaam uitgegroeid tot één van de opvallendste winkels aan de Nieuwe Binnenweg, waar kleurrijke, bijzondere en unieke meubels, keramiek, lampen,volkskunst, decoratiemateriaal uit o.a. Mexico, India, Egypte, Senegal, Marokko en Peru te koop waren.

De uitverkoop wordt door vrienden van Terry georganiseerd. Op internet roepen zij op om de winkel nog voor een laatste keer aan te doen en te helpen om van de laatste spullen af te komen. Fabricati is te vinden aan de Nieuwe Binnenweg 72.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat