Young Impact Awards in Ahoy Rotterdam!

Rotterdam is de Young Impact stad van 2018! Daarom is er vanavond, 6 juni, een award show van de jongerenorganisatie Young Impact, hier, in Ahoy Rotterdam.
Bij deze show vieren duizenden jongeren samen dat zij een impact hebben gemaakt. Op een ander, zichzelf, of op de wereld om zich heen. Ze hebben onderwerpen zoals eenzaamheid, depressie, ongelijkheid en discriminatie aangepakt.

Bij een awardshow worden er natuurlijk ook prijzen uitgereikt; NAAZ is de enige Rotterdammer die genomineerd is voor zo’n prijs. ‘’Deze jongeren kunnen samen de wereld veranderen! Dat gevoel staat woensdag centraal’’, laat de organisatie weten.

Naar verwachting zijn er 7500 tot 10.000 jongeren aanwezig bij dit evenement. De meeste jongeren hebben deelgenomen aan het Young Impact-scholenprogramma. ‘’In dit programma ontwikkelen leerlingen hun sociale en emotionele vaardigheden en ontdekken zij waar ze goed in zijn. ‘Doordat wij hen laten ervaren dat zij écht het verschil kunnen maken, komen zij uiteindelijk in actie voor iets wat zij belangrijk vinden’’, zegt de organisatie.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter